Motortopia: Where your passion parks

Motortopia: Where your passion parks.

Why Join Motortopia? Show off what’s in your garage... Add Photos! Keep a Journal! Add Videos! Sell Parts!

  1. cars
  2. bikes
  3. boats
  4. planes

Cars > freerunjunior’s Garage > Blog > nike free pink og sort

 

freerunjunior’s Profile Photo

freerunjunior

M –27
Americus, Georgia
United States

 

freerunjunior’s Blog Posts 1 of 1

nike free pink og sort

By freerunjunior

Alle disse funktioner sat sammen gav en mere naturlig bevægelse, i modsætning til en stiv tur, at nogle stabilitet sko har været skyldig i tidligere. Jeg er en lille overpronator og følte, at skoen var med til at rette op på dette i stedet kontrollere det nike free run børn, hvilket er, hvad jeg tror Nike forsøger at opnå.

Mellemsålen er et stykke og består af letvægts frit løb skum. Jeg fandt turen til at være meget overdådige og komfortable og ikke overdrevent stiv. Sålen har en traditionel 12mm dråbe, der består af en 29mm hæl og forfod 17mm. Den ekstra Hælpolster var mærkbar, og bør værdsættes af de løbere derude, der er moderat til svær hæl strikers.I må sige, at jeg var først skeptisk, hvis denne sko ville holde op til sine påstande free running shoes. Efter mit første par kører mine bekymringer blev slettet, og jeg var virkelig imponeret over, at en stabilitet sko kunne være så overdådige og fleksibel.

Det er rart at se, at der endelig er et paradigmeskift, hvad en stabilitet sko skal være.nike har gjort et stort stykke arbejde for at konstruere en lighter mere fleksibel stabilitet sko, der også bør være temmelig holdbare. Jeg loggede cirka 40 miles i skoen i primært asfalterede og beton overflader, og fandt dem til at være komfortable og enjoyable nike free run 3 dame.Glad at du nød det. Den gratis run linje er temmelig imponerende og nyskabende. Jeg har også løb i 300 og virkelig nød dem så godt.

Log in to post comments.

Read comments on this blog post

No comments have been posted on this blog post.

Download Drive Magazine Now!

Advertisements

    Special Offers & Deals

Advertisement

 

Cars > freerunjunior’s Garage > Blog > nike free pink og sort

Print your passion at Motortopia.com (http://www.motortopia.com)