Motortopia: Where your passion parks

Motortopia: Where your passion parks.

Why Join Motortopia? Show off what’s in your garage... Add Photos! Keep a Journal! Add Videos! Sell Parts!

 1. cars
 2. bikes
 3. boats
 4. planes

Cars > Forums > General Automotive > billige nike free run 2 online

 

Forum: General Automotive

 • Topic: billige nike free run 2 online
 • Started by freerunjunior Mar 27, 2013 at 8:57 am
 • Last post by freerunjunior Mar 27, 2013 at 8:57 am
 • This topic has been viewed 916 times and has 0 replies
more search options
 

Topic: billige nike free run 2 online

Forums > General Automotive > billige nike free run 2 online

Page 1 of 1: 1 Posts 1 – 1 of 1  

 1. #1 Mar 27, 2013 at 8:57 am

  freerunjunior’s Profile Photo
  freerunjunior
  Total posts: 1
  Send Message
  De rullede terningerne og gav skoen en total makeover, mens du stadig fange kendetegnende fornemmelsen af ??GT-serien. Den gratis billige nike free run dk 7,0 er en sko, der vil fungere godt for mange løbere har brug for nogle ekstra stabilitet kombineret med god polstring egenskaber. Især er jeg imponeret over den nye mid foden skaft, da det giver en god stigning i torsionsstivhed til arch af skoen.

  Men den gratis 7,0 føles det ikke udmærke sig ved en hvilken som helst kvalitet især i betragtning af sin nye 120 dollar prisseddel. Jeg kan godt lide en temmelig fast hæl, og jeg fandt det fri 7,0 blot et touch for blød, især på langture nike free 7.0 mænd. Affjedringen er helt sikkert passende og er nu fastere og mindre pladskrævende i forfoden. Jeg fandt også 10 mm drop at være decideret tåler og jeg kunne fortælle nogen forskel fra GT 2170 er 11 mm design. Som jeg sagde tidligere, tå boksen størrelser i bare lidt smallere end jeg foretrækker, men det ikke volde mig nogen problemer. Forfoden er anstændigt fleksibel, men den gratis 7,0 ikke nike free run 2 dame føler hurtigt og er stadig tungere, dyrere og mindre stabil end sin nærmeste konkurrent, Mizuno Wave Inspire.

  Den ydersål af den frie 7,0 viste kun lidt slid i løbet af min test, som var mest på asfalt med nogle løbebånd kører drysses i. Det er en god ting, og fortæller mig, at den frie 7,0 sko bevæger sig meget i overensstemmelse med min fod.

  Alt i alt har jeg det godt anbefale den gratis 7,0 som en daglig træner for løbere der har brug for lidt ekstra hjælp i stabilitets-afdelingen. Hvis nike kunne finde en måde at yderligere lette op denne sko, firma op hælen en smule og fremskynde sin overgang så det kunne helt sikkert blive min gå til vej shoe.Cool! Én god ting ved at være her i Filippinerne, er, at du fyre får de nyeste sko først, og før vi kan købe en sko, er der en stor chance for, at du har testet det.
   

   

Page 1 of 1: 1 Posts 1 – 1 of 1  

login to reply  

Forums > General Automotive > billige nike free run 2 online

 

Cars > Forums > General Automotive > billige nike free run 2 online

Print your passion at Motortopia.com (http://www.motortopia.com)