Motortopia: Where your passion parks

Motortopia: Where your passion parks.

Why Join Motortopia? Connect with other enthusiasts... Chat! Add Friends! Challenge! Private Message!

  1. cars
  2. bikes
  3. boats
  4. planes

Cars > Forums > Help and Feedback > Voting Issues in Challenges/Album Pictures.

 

Forum: Help and Feedback

  • Topic: Voting Issues in Challenges/Album Pictures.
  • Started by K1M_and_J1M Nov 20, 2007 at 12:54 pm
  • Last post by Toicontien Nov 23, 2007 at 5:40 pm
  • This topic has been viewed 704 times and has 4 replies
more search options
 

Topic: Voting Issues in Challenges/Album Pictures.

Forums > Help and Feedback > Voting Issues in Challenges/Album Pictures.

Page 1 of 1: 1 Posts 1 – 5 of 5  

  1. #1 Nov 20, 2007 at 12:54 pm

    K1M_and_J1M’s Profile Photo
    K1M_and_J1M
    Total posts: 57
    Send Message
    Hello again.
    Could anyone in the Motortopia Administration tell me if something changed with the voting? As sometimes when I vote in the Challenges the voting results use to show up instantly afterwords after I chose my votes for each vehicle or picture.

    This was intermitent before, Now it doesn't seem to be working at all for me? I can leave comments only it seems.
    I have signed out and cleared any cookies on the PC so I don't think it is on my end.

    There were a rash of 1 voters that some new friends on Motortopia PM'd me about and asked if people could help out vote on folks cars and albums and pictures.
    So I tried but do not seem to be showing up for me right away?
    Not sure if they will later or not?

    Thanks in advance for looking into it and have a Safe & Happy Holiday!

    Best Regards!

    Kim & Jim
     

     


    "We don't stop playing because we grow old,We Grow old because we stop playing"
  2. #2 Nov 20, 2007 at 1:12 pm

    Toicontien’s Profile Photo
    Toicontien
    Total posts: 134
    Send Message
    Hi. Can you give us some more info and we can look into it?

    What version of Windows or Mac OS are you using?

    What browser are you using, and which version is it?

    Do you get some sort of error message? Does the whole web page reload after you vote on a challenge, or does it seem to do nothing at all?

    Can you give a Web address to a photo that you are unable to rate? And when you try rating a photo, does it seem to just site there or does the whole Web page seem to reload?

    I voted on a couple challenges using Firefox and Internet Explorer 6 on Windows and things are working fine. I Don't have a Mac fired at the moment to check on there.

    Thanks for letting us know.
     

     

    Motortopian. Lover. Code Geek.
  3. #3 Nov 20, 2007 at 4:03 pm

    K1M_and_J1M’s Profile Photo
    K1M_and_J1M
    Total posts: 57
    Send Message
    Quote:
    Originally posted by Toicontien  Hi. Can you give us some more info and we can look into it?

    What version of Windows or Mac OS are you using?

    What browser are you using, and which version is it?

    Do you get some sort of error message? Does the whole web page reload after you vote on a challenge, or does it seem to do nothing at all?

    Can you give a Web address to a photo that you are unable to rate? And when you try rating a photo, does it seem to just site there or does the whole Web page seem to reload?

    I voted on a couple challenges using Firefox and Internet Explorer 6 on Windows and things are working fine. I Don't have a Mac fired at the moment to check on there.

    Thanks for letting us know.


    Thanks for a speedy reply Toicontien!
    I have aWindows XP Professional with service pack 2 and Windows Firewall is off
    I am using I.E.7 on my PC,It's not a Mac.
    I have Norton 2005 AV with pop up blocking turned off so I can't blame it on that.
    I don't get an error message at all

    The pages just seem to re-load and do not show results afterwords like I didn't do anything at all,Just seems to bring you back to the same page.
    I have tried different pictures in different members albums to see if it was just a certain members challenge or pic and doesn't seem to matter.
    I haven't changed or added anything on my PC so am not sure what the problem could be. Maybe it's just I.E.7 having a Microsoft fit? lol!

    Ok Thanks for looking into it.
    I will triple check my PC just in case!

    Jim
     

     


    "We don't stop playing because we grow old,We Grow old because we stop playing"
  4. #4 Nov 20, 2007 at 10:09 pm

    K1M_and_J1M’s Profile Photo
    K1M_and_J1M
    Total posts: 57
    Send Message
    Hi Toicontien!
    Now I just tried voting (11:07 PM est.) and in challenges and seems to be working ok!

    I haven't found anything on my end so what ever you did seems to be working now for the moment!

    Thank you!

    Jim B.
     

     


    "We don't stop playing because we grow old,We Grow old because we stop playing"
  5. #5 Nov 23, 2007 at 5:40 pm

    Toicontien’s Profile Photo
    Toicontien
    Total posts: 134
    Send Message
    While testing browsers for the new updates to the site, I used Internet Explorer 7 on XP Media Center and it was working fine. Hm. Maybe there were some connection issues? We did a whole bunch of updates to the site too, so maybe that fixed it? I'll keep trying photo and challenge voting in my copy of IE7 to see if any issues arise. I also need to run windows updates on my media center PC real bad. wink image
     

     

    Motortopian. Lover. Code Geek.

Page 1 of 1: 1 Posts 1 – 5 of 5  

login to reply  

Forums > Help and Feedback > Voting Issues in Challenges/Album Pictures.

Download Drive Magazine Now!

Advertisements

    Special Offers & Deals

Advertisement

 

Cars > Forums > Help and Feedback > Voting Issues in Challenges/Album Pictures.

Print your passion at Motortopia.com (http://www.motortopia.com)