Motortopia: Where your passion parks

Motortopia: Where your passion parks.

Why Join Motortopia? So you can post comments on... Forums! Photos! Vehicles! Garages! Journals! Events!

 1. cars
 2. bikes
 3. boats
 4. planes

Cars > Forums > New Members > beatz by dr dre

 

Forum: New Members

 • Topic: beatz by dr dre
 • Started by powerbeats35 Apr 12, 2013 at 9:24 am
 • Last post by powerbeats35 Apr 12, 2013 at 9:24 am
 • This topic has been viewed 807 times and has 0 replies
more search options
 

Topic: beatz by dr dre

Forums > New Members > beatz by dr dre

Page 1 of 1: 1 Posts 1 – 1 of 1  

 1. #1 Apr 12, 2013 at 9:24 am

  powerbeats35’s Profile Photo
  powerbeats35
  Total posts: 1
  Send Message
  Ten slotte is de tri-voudige ontwerp maakt de Solo HD eenvoudig te reizen. Ik zal zeggen dat, hoewel ik heb niet de intentie van het breken van beats by dre solo hd de Solo HD hoofdtelefoon, voelen ze zich enigszins slap met betrekking tot de bouw. De vorige Solo's had bouw problemen met de armen de hoofdband breekt gemakkelijk - terwijl de Solo HD's zijn flexibel genoeg voor u om ze te draaien - maar we zouden niet adviseren om dat te doen met opzet.

  De Solo HD's zijn een welkome upgrade naar de vorige versie van de Solo. Ze hebben nu een glanzende afwerking terwijl de oorspronkelijke paar had een Matte en gemakkelijker scratchable afwerking. De ControlTalk kabel is ook een welkome aanvulling, waardoor het handig om te gebruiken met je iPhone, en ten slotte goedkope dr dre beats, het geluid is rijker en evenwichtiger dan voorheen voorheen. De totale constructie van de Solo HD hoofdtelefoon laat me nog steeds een beetje huiverig en nerveus, maar ik hoop dat het gewoon in mijn hoofd en dat ben ik gewoon overbezorgd. De Solo HD hoofdtelefoon zijn ontworpen voor de modebewuste consument die graag goed uitzien tijdens het luisteren naar muziek die ze een goed gevoel. Overwegende dat de Beats by. Dr Dre Studio hoofdtelefoon zijn afgestemd voor de serieuze audiofiel of consument ook zwartwerk als DJ, de Solo HD werkt als een subtielere versie van die mega-hoofdtelefoon.

  Beats kunnen instorten / opvouwen dat is een groot pluspunt voor mij en ze hebben een kleinere draagtas met een haak thats cool waar als synchroniseert niet instorten en hebben een grotere draagtas met een raar maar goed handvat. Sounds Like Beats winnen deze categorie .......... MAAR de draadloze functie op de Sync we hen de ultieme draagbaarheid, zijn zoete af zonder de draden, kan ik lopen rond het huis en alles wat haar ibeats beats by dre lief geloof me. I dunno hoeveel keer ive geript uit de draad op Beats het kan vervelend af, dont je dat met Sync daarom Sync's krijgt het punt voor deze categorie. (Ik zal een half punt geven Beats als ze vouwen en hebben een kleinere koffer)
   

   

Page 1 of 1: 1 Posts 1 – 1 of 1  

login to reply  

Forums > New Members > beatz by dr dre

Download Drive Magazine Now!
 

Cars > Forums > New Members > beatz by dr dre

Print your passion at Motortopia.com (http://www.motortopia.com)