Topic: Internet Explorer 7 error in Challenge

  • 0 forums with topics and posts

  • Page 1 of 1:
  • 1
  • Posts 1 – 4 of 4
  • K1M_and_J1M’s Profile Photo
    K1M_and_J1M
    #1
    Oct 20, 2007 at 3:35 pm
    Hi
    My appologies if this isn't where to post this,
    But I am curious if anyone else is having an Windows XP Internet Explorer error pop up when visiting GreenMachines Garage or Challenges he's in? confused image

    Strange I only get it on his page?
    This is [url]http://www.motortopia.com/search/browse/t/challenges/o/45[/url]

    I have Windows XP Pro with Internet Explorer 7 with Service Pack 2 and Norton Anti Virus and Firewall,Windows Firewall is off.
    Norton Pop up blocker is shut off.
    Just thought it might be a web site error and report it?

    Jim

     


    "We don't stop playing because we grow old,We Grow old because we stop playing"

  • Toicontien’s Profile Photo
    Toicontien
    • Join Date: Jun 9, 2006 at 3:15 pm
    • Total posts: 134
      Send Message
    #2
    Oct 22, 2007 at 10:46 am
    Hi,

    I looked into the problem and we got it fixed. Fire up Internet Explorer 7 and head here -- http://www.mo.../greenmachine -- Scroll down to the "Challenges" box and visit one of them. It's working fine for me in IE7 now.

     

    Motortopian. Lover. Code Geek.

  • K1M_and_J1M’s Profile Photo
    K1M_and_J1M
    #3
    Oct 22, 2007 at 4:16 pm
    Thanks for looking into it Toicontien!
    it's working fine now for me as well!
    Have a great day!

    Jim

     


    "We don't stop playing because we grow old,We Grow old because we stop playing"

  • Toicontien’s Profile Photo
    Toicontien
    • Join Date: Jun 9, 2006 at 3:15 pm
    • Total posts: 134
      Send Message
    #4
    Oct 22, 2007 at 4:31 pm
    No probs. Take care. smile image

     

    Motortopian. Lover. Code Geek.

  • Page 1 of 1:
  • 1
  • Posts 1 – 4 of 4