Topic: New problems on Motortopia?

  • 0 forums with topics and posts

  • Page 1 of 1:
  • 1
  • Posts 1 – 4 of 4
  • Scaramanga’s Profile Photo
    Scaramanga
    • Join Date: Jan 23, 2009 at 8:41 am
    • Total posts: 237
      Send Message
    #1
    Mar 16, 2009 at 12:19 am
    Hi!
    Recently I tried to upload the picture from my computer to the "News" on my club`s site and I found it impossible...Creating other topics on my own profile and uploading pictures, the same problems occured even using other computer in other place. Up to now there were no such things in this matter.Does anybody have similar problems on Motortopia?
    Thank You for any help.

     

    ScarA

    If You Want The Job Done Right
    Hire A Professional...

    Edited Mar 16, 2009 at 12:37 am


  • carfanatic1’s Profile Photo
    carfanatic1
    • Join Date: Dec 26, 2008 at 11:20 am
    • Total posts: 41
      Send Message
    #2
    Mar 16, 2009 at 7:00 pm
    The only problems I've had is that (1) Mototopia will suddenly replicate itself several times over (multiple tabs) when I attempt to log out (I have to close out I.E.) and (2) I noticed today that when I went to the Motortopia website I twice redirected to other sites, but was able to stop it on the third try. But, I haven't updated any albums lately so not sure about problems with loading pictures.

     

    Bobby (Hampton, Virginia)
    1978 Trans Am
    2004 Mustang GT

  • thejudge’s Profile Photo
    thejudge
    • Join Date: Apr 25, 2007 at 1:53 pm
    • Total posts: 433
      Send Message
    #3
    Mar 17, 2009 at 8:10 pm
    I'm having no problems it could be your pop up blocker needs updating.

     

    MONEY CAN'T BUY LOVE, BUT IT CAN BUY LOADS OF HORSE POWER

    PAVEMENT POUNDING GAVEL KNOCKER

  • Toicontien’s Profile Photo
    Toicontien
    • Join Date: Jun 9, 2006 at 3:15 pm
    • Total posts: 134
      Send Message
    #4
    Apr 3, 2009 at 2:06 pm
    Quote:
    Originally posted by Scaramanga  Hi!
    Recently I tried to upload the picture from my computer to the "News" on my club`s site and I found it impossible...Creating other topics on my own profile and uploading pictures, the same problems occured even using other computer in other place. Up to now there were no such things in this matter.Does anybody have similar problems on Motortopia?
    Thank You for any help.


    Can you tell me what browser you are using, and which version it is?

     

    Motortopian. Lover. Code Geek.

  • Page 1 of 1:
  • 1
  • Posts 1 – 4 of 4