Topic: Problem when signing up...

  • 0 forums with topics and posts

  • Page 1 of 1:
  • 1
  • Posts 1 – 3 of 3
  • Luv2Boost’s Profile Photo
    Luv2Boost
    • Join Date: Nov 29, 2006 at 8:03 am
    • Total posts: 63
      Send Message
    #1
    Dec 3, 2006 at 10:38 pm
    I wanted to let you guys know I had a problem when trying to select the state I was from when I was trying to sign up here. I would try to select the state and hte box would turn grey and then I couldn't select a state or city. I had to click around, go away from the sign on page and try to re-sign up again. It was kind of a hassel. I almost didn't join because of it...

     

    Edited Dec 3, 2006 at 10:39 pm


  • Toicontien’s Profile Photo
    Toicontien
    • Join Date: Jun 9, 2006 at 3:15 pm
    • Total posts: 134
      Send Message
    #2
    Dec 4, 2006 at 9:13 am
    Hi and welcome smile image

    When selecting a state, the City select drop down loads the cities for that state. It requires your browser to ask Motortopia.com what cities are in the selected state, and this takes a couple seconds. It should however only take 2 to 7 seconds to do this, depending on how fast your internet connection is. During this time, the Country, State and City select boxes will be grayed out.

    We can look in to putting in some sort of "busy" indicator so you know it's fetching something from Motortopia.com. If those select boxes don't ungray themselves, please let us know. That's a problem that we should be able to fix.

     

    Motortopian. Lover. Code Geek.

  • Toicontien’s Profile Photo
    Toicontien
    • Join Date: Jun 9, 2006 at 3:15 pm
    • Total posts: 134
      Send Message
    #3
    Dec 4, 2006 at 11:50 am
    We've worked in more visual cues that your browser is working while the select boxes are grayed out, and gives people a better idea of how it works. Let me know if this helps.

     

    Motortopian. Lover. Code Geek.

    Edited Dec 4, 2006 at 11:55 am


  • Page 1 of 1:
  • 1
  • Posts 1 – 3 of 3