Topic: Server Response problem...

  • 0 forums with topics and posts

  • Page 1 of 1:
  • 1
  • Posts 1 – 8 of 8
  • 2002SuperSport’s Profile Photo
    2002SuperSport
    #1
    Dec 23, 2008 at 4:47 pm
    Lately when I click a link within Motortopia, i get a seriously slow response from the web server loading the page... and from what I am seeing the problem isn't with your server necessarily, but a redirect from r1.beta.ace.advertising.com. It is taking forever to load their content.

    I am seeing the same problem with a competitor site of yours that uses ace.advertising as well.

    Any way to get this corrected as it makes using the site very frustrating.

     


  • revhard’s Profile Photo
    revhard
    #2
    Dec 29, 2008 at 11:03 am
    This is Rev Hard & I to have had that same Problem & have it every day, Could some one please look into getting this problem fixed.
    When I swich from an alblum- ad a Photo - or post a Coment it seems to take forever to upload, I have a brand new Dell Computor so I know it's not it because when I'm on other sites I don't have this Problem! confused image eek image banghead image
    hissyfit image scratchchin image steeringwheel image trafficlight image

     

    Race The Strip not the Streets - REV HARD

  • tamatt79’s Profile Photo
    tamatt79
    • Join Date: Feb 19, 2007 at 10:06 am
    • Total posts: 311
      Send Message
    #3
    Dec 30, 2008 at 6:43 am
    Yea, i am having the same intermitten problem. It is agrevating... I start to have Puter rage!!! lmao image

     

    MattP
    1995 Pontiac Trans Am
    1996 Pontiac Formula
    1976 TA 455/4SPD
    2009 Yamaha Roadstar

    1979 VW Super Beetle
    http://hodfir...tortopia.com/

  • 2002SuperSport’s Profile Photo
    2002SuperSport
    #4
    Dec 30, 2008 at 8:29 am
    Nice to know I am not alone. So does anyone read these posts who can do something about it?

     


  • corsa’s Profile Photo
    corsa
    • Join Date: Jun 12, 2006 at 10:56 am
    • Total posts: 221
      Send Message
    #5
    Jan 7, 2009 at 9:44 am
    Thanks for the heads-up. Advertising.com is one of our ad providers, and we have contacted them to make them aware of the problems with that specific server.

     

    A Porsche will get you through periods of no women better than a woman will get you through periods of no Porsches. - somebody really wise.

  • 2002SuperSport’s Profile Photo
    2002SuperSport
    #6
    Jan 7, 2009 at 12:57 pm
    Thanks for the response! Seems to be working better already! smile image

     


  • revhard’s Profile Photo
    revhard
    #7
    Jan 12, 2009 at 5:38 pm
    I still have trouble when I try to change from one thing to another it seems like my computor gets so slow I could smoke a whole cig. before it get to the newmessage & it does the same thing when I try to upload my Twisted Photo's into my alblum!
    Rev Hard banghead image biting image censored image devil image punch image censored image censored image

     

    Race The Strip not the Streets - REV HARD

  • revhard’s Profile Photo
    revhard
    #8
    Jan 16, 2009 at 12:51 pm
    Thank you for your input about the Ram but my Computor is brand new dell w/ all the percs it only happpens when I'm on Motortopia! melodramatic image

     

    Race The Strip not the Streets - REV HARD

  • Page 1 of 1:
  • 1
  • Posts 1 – 8 of 8